MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES

Heeft uw maatschappelijke organisatie menskracht, expertise of middelen nodig om haar doelen na te streven en opdracht waar te maken? Wilt u als maatschappelijke organisatie uw netwerk vergroten?

Bedrijven en medewerkers zetten zich graag in voor maatschappelijke organisaties, maar weten vaak de weg niet te vinden naar uw organisatie.

Wat bieden wij onze maatschappelijke partners?
Samen voor Geldrop-Mierlo ondersteunt maatschappelijke organisaties bij het opzetten van partnerschappen en succesvolle samenwerking met bedrijven.

VOORDELEN!

– Uw goede werk kunnen voortzetten en uw doelen bereiken
– Netwerk vergroten
– Ontvang minstens 1 bemiddeling per jaar + een aantal diensten
– Vrijwilligers uit het bedrijfsleven
– Positieve media-aandacht

Slechts een paar voorwaarden!

– Bijdrage in overleg.
– U stelt uw maatschappelijke organisatie open voor bedrijven uit Geldrop-Mierlo.

WAT KRIJGT U VAN ONS

COACHING EN ADVIES

.

Wij bieden trainingen aan voor maatschappelijke- en vrijwilligersorganisaties hoe zij succesvol kunnen samenwerken met bedrijven en succesvolle partnerschappen kunnen sluiten.

Experts voor uw vraagstuk


Wat zou er gebeuren als maatschappelijke organisaties dezelfde toegang zouden hebben tot marketing, technologie, strategie, communicatie en middelen als de bedrijven? Bent u op zoek naar professionele expertise, dan is de pro bono professional een oplossing.

MIDDELEN EN
MATERIALEN

We verbinden goederen uit het bedrijfsleven met maatschappelijke organisaties voor een tweede leven. Wij vinden een goede bestemming voor computers, printers, kantoormeubilair of voorraad.

MATCH EVENTS
EN NETWERK

Wilt u in een plezierige sfeer netwerken en verbindingen leggen met bedrijven waarbij uw vraag centraal staat? Onze match-evenementen dragen hieraan bij.