VOOR BEDRIJVEN

Wilt u een goede buur zijn? Mooie initiatieven ondersteunen in Geldrop-Mierlo? Maatschappelijk Betrokken Ondernemen (MBO) kent veel vormen maar laat zich makkelijk bundelen in 5 M’s

Mensen

Middelen

Massa

Media

Munten

Wanneer u partner wordt van Samen voor Geldrop-Mierlo stellen wij u in de gelegenheid iets voor een ander te betekenen. Wij weten waar de maatschappelijke organisaties in de regio behoefte aan hebben en verbinden ze met professionals uit het bedrijfsleven. Betrokken ondernemen begint bij uzelf en doet u samen. Samen gaan we voor een hechtere samenleving.

Voordelen

Voor bedrijven:
– Goed nabuurschap
– Toegang tot ons netwerk
– Versterken imago en reputatie
– Positieve media-aandacht
– Aantrekkelijk werkgeverschap

Voor medewerkers:
– 
Raken geïnspireerd en krijgen energie

– Vinden voldoening in het helpen van anderen
– Ontmoeten nieuwe (inspirerende) mensen

Slechts een paar voorwaarden!

Bijdrage in overleg.
– De inzet van (een aantal) van uw medewerkers voor Geldrop-Mierlo.

Maatschappelijke teamactiviteit

Hier kan uw foto staan

WAT KRIJGT U VAN ONS

Advies maatschappelijk ondernemen

Wij helpen u om vanuit uw visie en waarden uw HR- doelen te verbinden met MVO- doelen. Wij ondersteunen u in de ontwikkeling en implementatie van het beleid en meten de resultaten.

ZINVOLLE TEAMACTIVITEITEN

Op zoek naar creativiteit en samen iets willen betekenen voor Geldrop-Mierlo? Wij bieden organisatie en begeleiding van zinvolle teambuildingsdagen of afdelingsuitjes.

Pro Bono Advies


Wat zou er gebeuren als maatschappelijke organisaties dezelfde toegang zouden hebben tot marketing, technologie, strategie, communicatie en middelen als de bedrijven? Bent u een expert en wilt u uw kennis pro bono inzetten? Neem dan contact met ons op en wordt onze partner.

MATCH EVENTS
.

Sprankelende ontmoetingen waar bedrijven, maatschappelijke organisaties, scholen en gemeente de kwaliteit van het maatschappelijk leven in Geldrop-Mierlo een boost geven. Terugkerende netwerkevenementen zoals de Beursvloer.

ÉÉN DAG

“Hoe zou het zijn als we allemaal ÉÉN dag aan Geldrop-Mierlo geven? Hoe zou de stad er dan uitzien?” We hebben dit vastgelegd in een korte film van twee minuten. Hier krijgt u een impressie van wat u kunt doen voor Geldrop-Mierlo in ÉÉN DAG.

KOM IN ACTIE ALS

partner