Slotactiviteit

Slotactiviteit van Samen voor Geldrop-Mierlo een succes!

Met een lach en een traan de allerlaatste activiteit van de stichting Samen voor Geldrop-Mierlo! Wat hebben de bewoners van Ananz en circa 20 bedrijfsvrijwilligers nog zichtbaar genoten op het ijs. De stichting dankt de Gammele Geit en Heerenhuys23 en st. Wintersfeer voor de goede zorgen en fotograaf Ad Hoeks! De volgende bedrijven hebben de afgelopen 2 ½ jaar hun maatschappelijke betrokkenheid handen en voeten gegeven en hebben de stichting op allerlei manieren gesteund: Rabobank Dommelstreek, Ananz, McDonald’s Geldrop, Process Chemistry, WAT Offices, Heerenhuys23, Jetchair, TenG (Gustaaf Geldrop), De Mens Werkt Groep, Communicatiepoli, Etage10, Close the Gap, Studierevolutie, JohansenProject-S, SMA, van der Hoorn Buigtechniek.

In januari rond de stichting al haar taken op een zorgvuldige manier af.