Samen genieten van een onbezorgd dagje uit.

Samen genieten van een onbezorgd dagje uit.

Mede mogelijk gemaakt door:

– Vincentiusvereniging

– Budgetmaatje

– Rabobank Dommelstreek

– The Colour Kitchen Geldrop

– Van Gerwen Munckhof Tours

– Dippie Doe

Samen genieten van een onbezorgd dagje uit.

In deze gemeente zijn er gezinnen die financieel niet in staat zijn om op vakantie te gaan. Zij worden door diverse instanties begeleid om hun financiële situatie weer op orde te krijgen. Om de kinderen een leuke ervaring te geven in deze zomervakantie heeft de Vincentiusvereniging wederom een uitje georganiseerd in samenwerking met Stichting Samen voor Geldrop-Mierlo. Dit jaar ging de reis naar attractiepark ‘Dippie Doe’ en was er weer voor goedgevulde lunchtasjes gezorgd. Zowel ouders als de kinderen genoten zichtbaar en kijken terug op een gezellige en onbezorgde dag. Samen voor Geldrop-Mierlo heeft haar netwerk ingezet om bedrijfsleven en deze maatschappelijke activiteit aan elkaar te verbinden. Met behulp van inzet op verschillende manieren is deze dag mogelijk gemaakt. Dank aan de vrijwilligers van Vincentiusvereniging en Budgetmaatje en de inzet van Rabobank Dommelstreek, The Colour Kitchen Geldrop, Van Gerwen Munckhof Tours en Dippie Doe.