Opschoondag Geldrop

Met dank aan:

McDonald’s Geldrop

Rabobank Dommelstreek

Gemeente Geldrop-Mierlo

werkgroep Schoon heel Gewoon!

Actief aan de slag in Geldrop op Nationale Opschoondag 2018!

Zaterdag 24 maart was het weer de landelijke Opschoondag. Met zo’n 15 medewerkers van bedrijven en een aantal vrijwilligers gingen we op pad om afval te prikken. Onder het genot van het zonnetje hebben we in totaal 23 zakken afval opgehaald. 1 Groep had o.a. in totaal 100 blikjes geprikt en een andere groep werd onaangenaam verrast door een afvalbult onder het viaduct. Met vele handen hebben ze hard gewerkt, maar helaas ligt er steeds nog veel afval.

Teruggekomen had iedereen genoeg te vertellen en onder het genot van de lunch bij McDonalds Geldrop werd er nog veel gelachen en genoten.

Zeker voor herhaling vatbaar!