1ste match beursvloer een feit

Eerste volledige uitvoering match Beursvloer een feit

De uitvoering van gemaakte matches op de Beursvloer is essentieel. Om dit te stimuleren eerste volledig uitgevoerde match, inclusief tegenprestatie, volledige en exclusieve PR krijgt. Deze eer komt toe aan Stichting Maranou en WAT Offices. Stichting Maranou is sinds 2000 actief met talentontwikkeling voor kinderen en jongeren, middels sociaal culturele activiteiten. De stichting had behoefte aan een werkplek voor het organiseren van een Afrikaanse beurs. Dit kon WAT Offices haar bieden in ruil voor culturele aankleding t.b.v. het kantoor. Aangezien WAT Offices kantoorruimte/flexplekken aanbiedt op de tweede verdieping van het gebouw van Rabobank Dommelstreek, was een rondleiding zo gepland. Marlena Blaauw van Stichting Maranou was direct enthousiast over de locatie en gaf aan met Afrikaanse kunst, WAT Offices wel wat extra kleur te kunnen geven. Voor meer informatie over de stichting Maranou kunt u terecht op www.stichtingmaranou.nl.

Voor meer informatie over het huren van een werkplek kunt u terecht bij Wat Offices via www.watoffices.nl.