Succesvolle Winkelactie-Voedselbank

Succesvolle Winkelactie-Voedselbank

 

 

Samen voor Geldrop-Mierlo helpt Voedselbank bij aanvullen voorraad

 

Mede dankzij de groep vrijwilligers kan de Voedselbank weer even vooruit.

 

Juli 2017 – In het weekend van vrijdag 7 en zaterdag 8 juli vond de inzamelactie van de Voedselbank Geldrop-Mierlo weer plaats. Tussen 11u en 17u zamelden een groep vrijwilligers de voedingsmiddelen in bij de drie AH-filialen in Geldrop en de AH en Lidl in Mierlo. In twee dagen tijd werd er een mooi resultaat behaald, met in Geldrop 708 maaltijden en in Mierlo 22 kratten. Samen voor Geldrop-Mierlo droeg haar steentje bij door vrijwilligers te leveren.

De winkelacties zijn erg belangrijk voor de Voedselbank. Met deze halfjaarlijkse actie probeert de Voedselbank haar “voorraad” aan te vullen, zodat ze wekelijks de ca 60 gezinnen in de gemeente Geldrop-Mierlo van een voedselpakket kunnen voorzien.

En het is niet moeilijk, maar juist heel leuk. Iedereen kan het, vaak vinden kinderen het ook leuk om mee te helpen met hun ouders!

De volgende actie staat gepland 24 en 25 november a.s. (noteer dus alvast in uw agenda!)

Dank aan alle vrijwilligers!