Samen genieten op de IJsbaan!

By 20 december 2016Evenementen

Samen genieten op de IJsbaan!

Met medewerkers van:

– Rabobank Dommelstreek

– Huiskameratelier Geldrop

McDonalds Geldrop

– WAT-Company

Process Chemistry

Woutdoor Sports

– ’t Ruist Communicatie

– Johansen Project-S

– IMAGES By Gerard

Samen genieten op de IJsbaan!

December 2016 – Ouderen van Ananz die samen met 17 medewerkers van 8 bedrijven we op pad zijn gegaan naar de IJsbaan van Wintersfeer in Geldrop. Het zonnetje scheen al mooi en het was een gezellige, mooie en heldere ochtend. De ontmoetingen betekenen veel voor mensen en daarmee is het genieten van beide kanten. BEDANKT dat jullie er bij waren: Rabobank Dommelstreek, McDonalds Geldrop, Huiskameratelier Geldrop, WAT company, ProcessChemistry, ’t Ruist communicatie, Woutdoor Sports, Johansen Project-S en fotograaf Images by Gerard!