Ontbijtsessie

By 30 september 2016Evenementen

Ontbijtsessie

Ontbijtsessie van Samen voor Geldrop-Mierlo, locatie Rabobank Dommelstreek
Foto: Emmy Dudok

Geslaagde Kick-off Samen voor Geldrop-Mierlo

September 2016 – Vandaag, 29 september, was het dan zover. De Kick-off van Samen voor Geldrop-Mierlo.  Tijdens een gezamenlijk ontbijt brainstormden enkele maatschappelijk betrokken bedrijven en maatschappelijke organisaties over hoe we in deze gemeente aan de slag gaan.  Een positieve sfeer van mensen die mee willen denken en doen. Met de bedrijven die concreet aan de slag willen, starten nu de vervolggesprekken zodat we ons aanbod helemaal kunnen afstemmen op hun wensen en mogelijkheden. Daarnaast gaan we samen met partners verder werken aan een sterkere verbinding tussen burgers en bedrijven. Het idee is nu om daar een denktank per thema voor op te richten, waarvoor we  geïnteresseerde bedrijven en maatschappelijke organisaties uitnodigen om deel te nemen.  Kortom, we gaan aan de slag!