Aandeel in de buurt

By 19 augustus 2016Evenementen

CROWDFUNDING RABOBANK

Yvonne Kruizinga-Meier

Crowdfunding Rabobank

Juni 2016 – Rabobank Dommelstreek heeft gevraagd of stichting Samen voor Geldrop-Mierlo mee wilde doen met de pilot “Aandeel in de Buurt”. Deelname aan deze actie heeft ons in 1 maand tijd €2120,= opgebracht, waarmee we dit najaar een mooie “kick-off” voor de start van Samen voor Geldrop-Mierlo kunnen gaan organiseren.

Met Aandeel in de Buurt ondersteunt de Rabobank slimme initiatieven die de lokale omgeving versterken. De Rabobank biedt 1 maand lang een online platform aan, waarmee mensen via crowdfunding en crowdsourcing lokale initiatieven kunnen realiseren. Hierdoor kan men zijn of haar netwerk op een makkelijke en leuke manier online mobiliseren om tijd, kennis en/of geld in te zamelen voor een goed idee. Zo wordt een goed idee een succesvol project en draagt de Rabobank bij aan een sterk Nederland. Mocht deze pilot een vervolg krijgen, dan zullen we dat direct melden en houden we ons aanbevolen om u ondersteuning te bieden bij uw deelname.